Sajam mašina za preradu plastike K Show u Dizeldorfu

made-in-germany-rs-k-show

Na sajmu “K Show” u Dizeldorfu, od 19. do 26. oktobra, najveći svetski proizvođači mašina i prateće opreme za brizganje plastike predstaviće revoluciju u pogledu upravljanja i najnovija tehnološka rešenja u centralizaciji i integraciji kompletnog procesa proizvodnje, industriju 4.0.

– Cilj “inject 4.0” jeste razvoj pametne fabrike u kojoj sve mašine za brizganje i sva prateća oprema međusobno komuniciraju i konstantno optimizuju proces proizvodnje. Ovo dovodi do značajnog povećanja produktivnosti, efikasnosti, kvaliteta i fleksibilnosti u proizvodnji. Postoje 4 oblasti u fokusu pametne fabrike: pametna mašina, pametna proizvodnja, pametne usluge i pametna podrška – objašnjava Zoran Tadić, direktor srpske kompanije “Neofyton”, koja će učestvovati na sajmu u Nemačkoj.

Pored duge tradicije poslovanja u oblasti prerade plastičnih masa, još od 1992. godine, kompanija Neofyton je usmerena na podizanje kvaliteta usluga, inovacije i konstantan razvoj poslovanja, a na osnovu vrednosti kakve su integracija procesa iz jednog izvora i podizanje usluga na najviši nivo.

– Mi smo moderna kompanija sa timom mladih proaktivnih stručnjaka, koja se trudi da prati najnovije tehnološke trendove i isporučuje uvek najmoderniju opremu i energetski efikasne sisteme. S obzirom na to da poslujemo u regionu, otvorili smo predstavništvo i u Zagrebu kako bi bili još bliže našim kupcima – kažu u srpskoj kompaniji, a prenosi “eKapija”.

Neofyton ima svoj servis tim koji profesionalno i brzo odgovara na sve zahteve kupaca. Pored integrisane tehnologije, ova kompanija nudi i podršku i konsultacije u vezi projektovanja centralnih rashladnih sistema i centralnih sistema za transport materijala.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор