Prijavite se za učešće na tri sajma u Nemačkoj!

Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) pozivaju srpske privrednike da se prijave za učešće na tri sajma koji će se u februaru naredne godine održati u Nemačkoj

U pitanju su tri velika tradicionalna sajma – Fruit logistica, Biofach i Agritechnica, koji se održavaju u Berlinu, Ninbergu i Hanoveru, a posvećeni su poljoprivredi, odnosno uzgoju i preradi proizvoda, njihovom skladištenju, transportu i plasmanu, kao i poljoprivrednoj mehanizaciji. Na sajmove su dobrodošla sva privredna društva i preduzetnici registrovani u Srbiji koji se bave ovim oblastima.

Troškove zakupa prostora i izgradnje štanda snosiće organizatori, dok će izlagači snositi troškove participacije u iznosu od 2.500 eura za učešće u troškovima nastupa na sajmu u okviru nacionalnog štanda. Takođe, izlagači će samostalno organizovati i snositi troškove puta, smeštaja i transporta eksponata.

Popunjena, potpisana, overena i skenirana prijava kao i skenirano Uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenju dospelih poreza primaće se do petka 5. novembra 2021. do 16 časova, a šalju se elektronskom poštom na e-mail nina.mirkovic@pks.rs

“Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte”, navedeno je na sajtu RAS.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор