Pokrenut “eDiskont” robe široke potrošnje

shopping-cart-mouse

Kompanija “SCB Beograd”, koja se bavi distribucijom hrane i pića za HoReCa sektor, pokrenula je “eDiskont”, odnosno internet prodavnicu sa izuzetno raznolikom ponudom robe široke potrošnje, kućne hemije, pića i prehrambenih artikala.

– Sa više od 15 godina iskustva u distribuciji, pozicionirali smo se kao najkvalitetniji dobavljač HoReCa objekata. Sposobni smo da obezbedimo brzu i kvalitetnu uslugu i da zadovoljimo različite zahteve klijenata. Naš asortiman se menjao kako se menjalo i HoReCa tržište, pa smo vremenom od distributera pića izrasli u dobavljača koji u svojoj ponudi ima gotovo sve proizvode domaćih i stranih proizvođača, potrebne za funkcionisanje svakog ugostiteljskog objekta ili podruma pića u Beogradu – objašnjava Miljana Vasiljević iz eDiskonta.

Prema njenim rečima, lansiranje elektronske prodavnice, eDiskonta, za njih je predstavljalo neophodan korak kako bi se izašlo u susret kupcima kojima internet predstavlja način života i poslovanja.

– Internet prodavnica omogućava laku i brzu pretragu proizvoda, a zainteresovani mogu pročitati precizne opise, pogledati slične artikle iz tražene kategorije i naći proizvode koji se dopunjuju. Izabrane artikle u toku istog dana dostavljamo na željenu adresu. eDiskont olakšava planiranje i pripremu događaja, štedi vreme neophodno za klasičnu kupovinu i značajno umanjuje troškove, jer su svi artikli ponuđeni po sniženoj ceni – ističe Vasiljevićeva, a prenosi “eKapija”.

Elektronska kupovina omogućava plaćanje na više načina: elektronsko (internet platnim karticama), za preduzeća žiralno (nalogom za prenos, uz fakturu), i pouzećem, odnosno gotovinom ili platnim karticama prilikom preuzimanja narudžbe.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор