Mobilna verzija prezentacije Beogradske berze

made-in-germany-rs-belex

Mobilna verzija internet prezentacije „Beogradske berze“ (Belex), m.belex.rs, koja je puštena u rad krajem prošle godine, već beleži značajan broj poseta i korisničkih komentara podrške.

Za mobilnu verziju Beogradska berza se odlučila nakon prošlogodišnje analize strukture posetilaca i načina njihovog pristupa njenoj internet prezentaciji, www.belex.rs, koja je pokazala da najveći broj posetilaca sajta sa podacima i informacijama o akcijama srpskih kompanija, pristupa putem mobilnih uređaja, kao i da ih najviše interesuju cene najtrgovanijih akcija, vesti o pojedinačnim kompanijama i opšti pokazatelji trendova na domaćem tržištu kapitala.

Kao i naslovna strana klasične internet prezentacije, naslovnica mobilne verzije Belex sajta rezervisana je za trgovačke podatke sa prethodnog trgovanja, koji se svakodnevno osvežavaju u 13:30 sati. Tu su informacije o poslednjoj vrednosti indeksa BELEX15 i BELEXline, kao i informacije o akcijama koje su u toku proteklog trgovačkog dana zabeležile najveći promet i najveći rast i pad cene na Regulisanom tržištu, prenosi „eKapija“.

Na mobilnoj verziji internet prezentacije m.belex.rs, pored aktuelnih dnevnih podataka raspoloživi su i grafikoni istorijskih vrednosti cena svih kompanija čijim se akcijama trguje na Beogradskoj berzi, kao i najnovije vesti o svakoj od ovih kompanija, putem kojih se investitori mogu informisati o najznačajnijim aspektima njihovog poslovanja, što pomaže u donošenju ispravne investicione odluke. Mobilna verzija prezentacije sadrži i spisak svih brokera, članova Berze, kojima se građani mogu obratiti za trgovanje na Berzi, kao i tiker podatke sa informacijama o cenama hartija od vrednosti u toku samog trgovanja na Berzi, tj. u realnom vremenu.

Vizuelni identitet mobilne prezentacije prilagođen je prikazu na mobilnim uređajima i krajnje je pojednostavljen, dok sve dodatne potrebne podatke koji se odnose na berzansko poslovanje u Srbiji, regulativu, informacije o edukacijama Berze i drugim događajima na tržištu, korisnici mogu pronaći, kao i do sada, na osnovnoj internet prezentaciji Beogradske berze.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор