Poklanjamo adidas fudbalsku loptu „BRAZUCA TOP“

made-in-germany-rs-adidas-lopta-brazuca-w

Na svetskom prvenstvu u fudbalu 2014. u Brazlu, kao i na svim značajnim fudbalskim turnirima (evropska prvenstva i svetska prvenstva od 1970. godine), se igra loptom nemačkog proizvođača sprotske opreme – „ADIDAS“

Nagradna igra je završena!Srećni dobitnik je Mladen Simonović.

 

made-in-germany-rs-adidas-lopta-brazuca
Made-in-Germany.RS će u nedelju 13.07.2014. posle finalne utakmice da pokloni adidas fudbalsku loptu „BRAZUCA TOP REPLIQUE“ u vrednosti od 30,- Eura jednom od fanova našeg sajta.

*Svako ko nas je lajkovao na Facebook-u i uneo se u našu mejling listu, dobiće priliku da postane srećni dobitnik. U koliko još ne ispunjavate uslove:

Izvlačenje dobitnika biće obavljeno pomoću generatora sličajnih brojeva na sajtu http://www.random.org/ i objavljeno u ponedeljak 14.07.2014 putem mejling liste i ovde u članku (update). Zbog poštovanja privatnosti neće biti objavljeno puno prezime.

*Iz tehničkih razloga, slanje pošiljke je moguće samo u zemlje Evrope. Lopta se šalje ne napumpana.

made-in-germany-rs-adidas-lopta-brazuca-sp

 

Priča o lopti sa svetskog prvenstva

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014. u Brazilu i lopta „BRAZUCA

Svoje ime je ova oficijelna lopta sa SP 2014. dobila na javnom izboru sa oko milion fudbalskih fanova. Šarene krivulje bi trebalo da podsećaju na brazilske narukvice sreće i da simbolišu uživanje Brazilaca u igri i u životu. Nova struktura površine lopte, kao i jedinstvena simetrija šest panela, poboljšavaju prijanjanje i osećaj za loptu, a i omogućavaju veću stabilnost i aerodinamiku na terenu.

Brazuca je testirana od strane više od 600 profesionalnih igrača i 30 timova iz deset zemalja na tri kontinenta. Ovim je postala najviše testirana lopta koja je ikada napravljna i veoma je pogodana za korišćenje u svim spoljašnjim uslovima.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор