„Awakening of Towers“ – nova igrica stiže iz Srbije

made-in-germany-rs-awakening-of-towers

COFA Games studio izbacio je na tržište najnoviju igricu „Awakening of Towers“, kao prethodnicu i najavu predstojećeg alfa testiranja igre „Awakening of Heroes“, glavnog projekta ovog beogradskog studija za razvoj video igara, prenosi „personalmag.rs“.

Igrica „Awakening of Towers“ predstavlja svojevrsno zagrevanje za mnogo kompleksniju igru „Awakening of Heroes“, koju najavljuju kao prva MOBA igru na našim prostorima i čije se završno testiranje očekuje krajem aprila. „Awakening of Towers“ igračima pruža priliku da premijerno vide dizajn i heroje iz „Awakening of Heroes“ igre, međutim iz sasvim drugačije perspektive napadnutog tornja.

– U „Awakening of Heroes“ igrači upravljaju herojima koji uz pomoć miniona imaju zadatak da unište protivnički toranj, dok je u igri „Awakening of Towers“ glavni akter ustvari toranj u borbi protiv heroja. Najboljih 10 igrača „Awakening of Towers“ na nedeljnom nivou osvojiće alfa ključ za testiranje igre „Awakening of Heroes“, a pet najboljih će dobiti i majice sa slikom heroja – kaže Nikola Mitić, direktor „COFA Games studija“.

„Awakening of Towers“ može da se igra na Facebook-u. Igra je integrisana i sa Oculus Rift-om, što joj daje dodatni kvalitet, međutim ova opcija za sada neće moći da se iskoristi na Facebook-u, jer brauzeri još uvek ne podržavaju Oculus Rift. Iz tog razloga u pripremi je i „stand alone“ verzija, koja će igračima omogućiti da osete virtuelnu realnost ove igrice.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор