Počinju beogradski sajmovi energetike, ekologije i pametnih tehnologija

U hali 1 Beogradskog sajma od 2. do 4. oktobra se održavaju Međunarodni sajmovi energetike, pametnih tehnologija (iSEC) i zaštite životne sredine i prirodnih resursa (Ecofair).

Organizatori najavljuju da će ovi sajmovi u svojim izlagačkim i konferencijskim programima okupiti više od 100 direktnih ili indirektnih učesnika, predstavnika domaćih i stranih kompanija, institucija i organizacija iz dvadesetak zemalja.

Sajam energetike, 15. do sada, najveći je regionalni godišnji skup kompanija, preduzeća, institucija i profesionalaca u sektorima eksploatacije električne energije, uglja, nafte i gasa, rudarstva, obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti, dodaje se u saopštenju Beogradskog sajma.

Sajam Ecofair će i ove godine okupiti predstavnike najrazličitijih segmenata i elemenata sistema zaštite životne sredine, dok će na Sajmu pametnih tehnologija biti predstavljeni noviteti visoke tehnologije i savremena IT rešenja u oblasti nadzora, monitoringa, senzorske detekcije i merenja, automatizacije i bezbednosti, uz softversko-hardverskih pametnih rešenja u raznim oblastima.

Radno vreme ovih sajmova je od 10 do 17 sati, cena pojedinačne ulaznice iznosi 400 dinara, za grupne posete je 250, za grupne studentske i učeničke posete je 150, a parking košta 150 dinara po satu. Jedna ulaznica važi za sva tri sajma.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор