Počeo Sajam nameštaja opreme i unutrašnje dekoracije

made-in-germany-rs-sajam-namestaja

Pod sloganom „Obradujete svoj dom“, danas je u Beogradu počeo Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, a uz njega i Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala, koji će trajati do 16. novembra.

Na Beogradskom sajmu okupiće se 300 izlagača, od kojih 100 dolazi iz 15 stranih zemalja: Austrije, Nemačke, Italije, Češke, Turske, Poljske, Grčke, Kine, Rumunije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore. U sajamskoj Hali 4 Slovenija i Hrvatska pripremile su svoje nacionalne izložbe, prenosi agencija „Tanjug“.

Posetioci će na Sajmu imati priliku da vide i, uz popuste i do 40 posto, kupe najnovije serije domaćeg i uvezenog garniturnog i komadnog nameštaja, kao i dekorativne elemente za opremanje kuće, javnih objekata, poslovnog prostora i ugostiteljskih objekata. Proizvođači tapaciranog nameštaja nalaze se u halama 1 i 3, a mebl štofovi, posteljina i nameštaj od punog drveta u Hali 3, dok se izlagači tepiha, tapeta i dekoracije zidova i podova predstavljaju u Hali 3A. U Hali 2A izloložen je pločasti nameštaj za kuhinje i predsoblja, a u Hali 2B mašine i alati za obradu drveta. U Hali 4 predstavljaju se proizvođači spavaćih i dečijih soba, kreveta, dušeka i repromaterijala.

U Hali 2-nivo C biće održana i izložba dizajna, na kojoj učestvuju fakulteti, stručne škole i Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS), a cilj ove izložbe predstavlja povezivanje mladih talenata sa proizvođačima. Časopis „Entereijer“ predstaviće na ovogodišnjem Sajmu nameštaja, projekat „Idealna kuća“, o kojoj će govoriti arhitekta Goran Vojvodić. Najuspešniji izlagači poneće nagradu „Zlatni ključ“, a u nagradnoj igri jedan posetilac će dobiti garnituru za dnevi boravak, koju poklanja kompanija „Numanović“, kao generalni sponzor ovogodišnjeg sajma.

Svi zainteresovani mogu da posete Sajam nameštaja u Beogradu svakog dana od 10 do 20 sati, osim poslednjeg dana, kada će sajam raditi do 18 sati. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za kolektivne posete 200, a parking košta 100 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор