„Opel CV Road Show“ na putu kroz Srbiju

made-in-germany-rs-opel-logo

Iz beogradskog preduzeća „Autopromet“, kao prodajno-servisnog centra „Opel“ vozila, od 2. septembra je zvanično krenuo „Opel CV Road Show“, organizovan kao karavan Opel komercijalnih vozila kroz Srbiju.

Karavan vozila nemačkog proizvođača će od 8. do 11. septembra, pored glavnog grada, posetiti i Požarevac, Čačak i Niš, a potom će nastaviti za Makedoniju i Bugarsku, prenosi “eKapija”.

Na otvaranju ovogodišnje manifestacije Opel CV Road Show gostima se obratio direktor Opela Dragan Nenadović, koji je najavio da ova nemačka kompanija ima nameru da ojača svoj položaj na tržištu lakih komercijalnih vozila.

– Broj registracija Opelovih lakih komercijalnih vozila u Evropi u prvih šest meseci 2015. je najviši u poslednjih sedam godina, sa povećanjem od 25 posto u odnosu na isti period 2014. Izvanredni polugodišnji rezultati pokazuju da naša strategija u ovom segmentu funkcioniše kako treba – rekao je Nenadović.

Branislav Milošević, flotni menadžer kompanije Autopromet, demonstrirao je kako svako od vozila funkcioniše u praksi, a prisutni su zatim imali priliku da i sami testiraju najatraktivnije modele.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор