Održana peta „Knauf akademija“

made-in-germany-rs-knauf-logo

U organizaciji članica „Knauf Grupe“: „Knauf“, „Knauf Insulation“ i „AMF“, na Staroj planini je početkom oktobra održana peta „Knauf akademija“ koja je brojne stručnjake iz oblasti građevine informisala o savremenim trendovima u arhitekturi i građevinarstvu.

Stručnjaci iz Knaufa su predstavili novitete u energetskoj efikasnosti, zaštiti od požara i zvučnoj zaštiti, a prikazali su i kompletna rešenja i softvere koji u značajnoj meri olakšavaju rad građevinskih inženjera i arhitekata. Predstavljene su karakteristike proizvoda od staklene i kamene mineralne vune sa „ECOSE“ tehnologijom, nova rešenja u stanogradnji, „Firewin“ sistemi pasivne zaštite od požara, a neka rešenja, poput daljeg razvoja programa KT, najavljena su za sledeću godinu.

Ovogodišnjoj Knauf akademiji je prisustvovalo oko 200 gostiju, uglavnom arhitekata, projektanata i fakultetskih profesora, među kojima je bilo i puno stručnjaka iz Makedonije, Hrvatske, BiH, Bugarske i Crne Gore. Prisustvo na događaju i ove godine se, u skladu sa Pravilnikom o kontinuiranom profesionalnom usavršavanju inženjera, bodovalo od strane Inženjerske komore Srbije, koja je Knauf akademiju uvrstila u program permanentnog obrazovanja inženjera, prenosi „promo“.

Na konferenciji je više puta istaknut kontinuitet i kvalitet saradnje između firmi iz Knauf grupacije i stručne javnosti, koji se realizuju na obostrano zadovoljstvo. Po rečima gostiju Knauf akademije, ovogodišnji skup je u svakom smislu ispunio očekivanja, prevazišao sve prethodne i postavio visoke standarde za narednu godinu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор