Sedma Knauf akademija održana u Aranđelovcu

U Aranđelovcu je krajem septembra održana sedma po redu „Knauf akademija“ na kojoj su tri kompanije nemačke „Knauf grupe” okupile oko 200 zvanica iz Srbije i regiona, prvenstveno arhitekata, građevinskih inženjera i projektanata.

Na celodnevnom događaju je učestvovalo 10 predavača koji su pažnju visokoprofilisane stručne publike privukli izuzetnim prezentacijama kompanija domaćina dagađaja, ali i prezentacijama brojnih gostiju, prenosi „eKapija“.

Predstavnik kompanije Knauf Insulationa David Appelfeld je prisutne uveo u svet BIM-a, dok su Jugoslav Janjić i Nebojša Jeremić iz studija „Dizajn Arhitektura“ predstavili pozitivne primere iz prakse i izazove rada u BIM-u i Revit-u. Učesnici događaja tom prilikom su mogli da isprobaju VR opremu koju Dizajn Arhitektura koristi za što vernije prezentovanje projekata.

U svojoj priči o dizajnu, Dejan Babović je prikazao nešto stariji, ali ništa manje atraktivan pristup, dok je Milena Obradović pažnju publike privukla svojim neuobičajenim predavanjem o psihologiji u arhitekturi. Na samom kraju događaja učesnicima se obratio čuveni arhitekta Boris Podreka, čiji eksponati krase mnoge gradove srednje Evrope.

„Podizanje nivoa kvaliteta Knauf akademije svake godine postaje sve izazovniji zadatak, ali reakcije posetilaca pokazuju da tri kompanije Knauf grupe u tome uspevaju, na radost struke koja sa zadovoljstvom posećuje ovaj događaj“, poručili su organizatori u svom saopštenju.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор