„Novi Pazar fešn centar“ u Beogradu

belmax centar beograd

Predstavnici 20 novopazarskih firmi koje su članice Udruženja za razvoj privatnog preduzetništva „Progres“, potpisali su ugovore o zakupu lokala u „Belmax centru“ u Beogradu, gde će početkom marta biti osnovan „Novi Pazar fešn centar“.

Kako najavljuje direktor beogradskog „Belmax centra“ Vladan Obradović, u budućem „Novi Pazar fešn centru“ na jednom mestu u Beogradu naći će se najpoznatiji brendovi iz ovog dela Srbije.

– S obzirom da se radi o renomiranim i kavlitetnim proizvođačima, ne sumnjamo da će to imati poseban odjek u beogradskom regionu, ali i u celoj Srbiji. Naš centar će dati značajan doprinos da ove novopazarske firme prošire prodaju u regionu, a kasnije i u zemljama Evropske unije – naglasio je Obradović, a prenosi agencija „Beta“.

Predsednik novopazarskog udruženja „Progres“ Šućo Kurtović izrazio je zadovoljstvo uslovima ugovora koje su potpisali na godinu dana.

– Dobili smo popust za zakup lokala od tri do četiri eura po kvadratu, odnosno po lokalu od 120 do 200 eura. „Belmax centar“ će nam voditi i online prodaju, a osim toga reklamiraćemo se i na njihovom sajtu – istakao je Kurtović i dodao da će svaka od ovih 20 firmi povećati svoju proizvodnju, ali i zaposliti nove radnike, kako u Novom Pazaru, tako i u Beogradu.

Novopazarsko Udruženje za razvoj privatnog preduzetništva „Progres“ ima 190 članova, proizvođača tekstila, trenerki, veša, čarapa i zavesa.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор