Novi letovi „Er Srbije“ za Hamburg

made-in-germany-rs-air-serbial

Domaća aviokompanija „Air Serbia“ je saopštila da je od srede 15. juna uvela četiri leta nedeljno za Hamburg, čime je proširila mrežu letova ka Nemačkoj na ukupno 11 gradova.

Avion „bombardije“ CRJ-900 leti na novoj liniji za Hamburg ponedeljkom, utorkom, sredom i petkom, prenosi agencija “Beta”.

– Za kompaniju Er Srbija Nemačka je značajno tržište i radujemo se što ćemo u saradnji s našim partnerima u sektoru turizma i ostalim članicama grupacije „Etihad Airways partners“, a naročito sa aviokompanijom „Air Berlin“, unaprediti svoje prisustvo i ponudu putovanja – rekao je Dane Kondić, generalni direktor kompanije Air Serbia.

Pored letova za Hamburg, Er Srbija nudi i direktne letove za Berlin, Diseldorf, Frankfurt, Štutgart, kao i dodatne kod-šer letove sa samo jednim presedanjem u saradnji sa Er Berlinom, do Kelna, Drezdena, Nirnberga, Minhena, Hanovera i Sarbrikena.

Nemački grad Hamburg na reci Elbi, drugi je po veličini grad u ovoj zemlji i druga luka u Evropi, a u njemu živi 1,8 miliona stanovnika.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор