Nove Lidlove prodavnice u Zaječaru i Zrenjaninu

Nemački maloprodajni trgovnski lanac Lidl najavljuje da će u našoj zemlji otvoriti još dve svoje prodavnice, prvu do sada u Zaječaru, 1. oktobra u 8 sati ujutru, u Čupićevoj ulici broj 10a, a drugu u Zrenjaninu, čime će se ukupan broj Lidlovih prodavnica u Srbiji popeti na 43.

– Na dan otvaranja nove prodavnice Lidl svoje potrošače uvek dočeka sa slavljeničkim cenama i posebno odabranim asortimanom. Isti raspored proizvoda, prostrani parking i široki prolazi između rafova upravo su ono što kupovinu u Lidl prodavnicama čini lakšom. Osim toga, dugog zadržavanja na kasi nema, jer čim na jednoj čeka više osoba, otvara se nova. Lidl je poznat i po svom neprehrambenom asortimanu koji se menja svake nedelje, odeći sa Hohenstein oznakom kvaliteta i stvarima za kuću i domaćinstvo – poručuju iz Lidla.

Da bi osigurala najbolji odnos cene i kvaliteta i svežinu proizvoda, kompanija „Lidl Srbija“ sarađuje i sa domaćim dobavljačima koji su u asortimanu trenutno zastupljeni sa više od 400 svojih proizvoda, što kroz lokalno poznate marke, što kroz proizvode koji se prodaju kao Lidl brendovi.

– Kvalitetom proizvoda i brigom o potrebama potrošača, potrudićemo se da i građanima Zaječara Lidl postane omiljeno mesto za kupovinu. Radujemo se što postajemo deo lokalne zajednice i što smo proširili tim za više od 25 kolega koji će raditi u ovoj prodavnici – istakla je Jasmina Šrndić, zadužena za korporativne komunikacije, i dodala da Lidl Srbija brine o lokalnoj zajednici, u skladu sa čim je podržala rekonstrukciju Čupićeve ulice u kojoj otvara prodavnicu.

Povodom otvaranja novih prodavnica, kompanija je u znak podrške mamama i bebama pripremila posebno iznenađenje u Zaječaru, „Bebinu čarobnu kutiju“. Naime, kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“ dobiće sve bebe rođene u porodilištu Zdravstvenog centra Zaječar tokom prvih nedelju dana od otvaranja Lidlove prodavnice. Ovu akciju Lidl realizuje u okviru projekta „Taši-taši“ u saradnji sa kompanijom Apello.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор