Nova prodavnica „Dve šmizle“ i u Bosni

made-in-germany-rs-dve-smizle

U Gradiški u Bosni i Hercegovini nedavno je otvorena franšizna prodavnica nakita srpske firme „Dve šmizle“, pa se sada u zemlji i regionu, u maloprodajnoj mreži ovog preduzeća, nalaze 42 franšizne jedinice, odnosno 30 kornera i 12 radnji.

Od početka ove godine i kod nas su otvorena dva franšizna kornera Dve šmizle, jedan u Beogradu, u Ulici kralja Petra, a drugi u Gornjem Milanovcu, prenosi „Franchising.rs“.

– Postoji još ljudi koji su zaista ozbiljno zainteresovani za preuzimanje naše franšize, tako da očekujemo dalje širenje naše mreže. Mislim da su rezultati u prvoj polovini ove godine dobri, imajući u vidu loše ekonomske okolnosti – kaže Milica Gavrilović, vlasnica ovog preduzeća.

Po njenim rečima u Dve šmizle nedavno je kreirana nova kolekcija nakita pod nazivom „Afrička noć“, što će i primaocima franšize omogućiti da obogate svoju prodajnu ponudu. Gavrilovićeva ističe da je ova kolekcija upečatljivo drugačija od svega što se može videti na našem tržištu, što je, kako kaže, zaista raduje.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор