Na prodaju Tanjug i još 37 medija u Srbiji

made-in-germany-rs-pare

Agencija za privatizaciju objavila je licitacionu prodaju 38 državnih medijskih kuća širom Srbije. Za svaki medij pojedinačno su objavljeni uslovi za učešće u postupku prikupljanja ponuda, podaci o mediju, početna cena, rok i način podnošenja prijava.

Procenjena vrednost kapitala beogradske novinske agencije „Tanjug“ iznosi 760.936 eura. Pravo učešća u kupovini imaju domaća i strana, fizička i pravna lica, kao i konzorcijumi, koji mogu da se prijave najkasnije do 30. jula do 15 sati, po detaljno naznačenoj proceduri. Naknada za otkup prodajne dokumentacije je 100.000 dinara, dok je otvaranje ponuda zakazano za 3. avgust u prostorijama Agencije za privatizaciju u Beogradu, saopštava Agencija.

U ponudi za prodaju su i „Radio Požarevac“, „Radio-televizija Kruševac“, „Radio Raška“, „Ivanjički radio“, „Radio Subotica“, „Radio televizija Bačka Palanka“, Javno preduzeće za informisanje „Šumadija“ iz Aranđelovca, „Radio televizija Šabac“, „Radio televizija Kragujevac“, „RTV Pruga“ iz Lajkovca, „Niška televizija“, „Reč radnika“ iz Aleksinca, „Radio Medveđa“, „Radio-televizija Pančevo“ i „Javno radiodifuzno i TV preduzeće Petrovac na Mlavi“.

Pozivi su objavljeni i za „Informativni centar“ Bački Petrovac, „Informativni pres centar“ opštine Vladičin Han, „Televiziju Blace“, „Radio Valjevo“, „Radio Sečanj“, Javno informativno preduzeće „Novi put“ iz Jagodine, „BC info“ iz Bele Crkve, „Radio Bačka“, „Radio-televiziju Brus“, „Radio i televiziju Trstenik“, gradski informativni centar „Apolo“ iz Novog Sada, „Radio televiziju Inđija“, Javno preduzeće za informisanje „Novi Pazar“, novosadski „Dnevnik“, „Televiziju Požega“ i „Radio televiziju Caribrod“ Dimitrovgrad, a svi potencijalni kupci u prilici su da postanu vlasnici i „Radio Požege“, „TV Ljiga“, „Centra za informisanje Kneževac“, „Radio Šida“, „Radio televizije Stara Pazova“ i „Radio Pirota“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор