Nemački „LB.Profile“ stiže na tržište Srbije

Poznata nemačka kompanija za proizvodnju profila za vrata i prozore „LB.Profile“, koja je ove godine postala osmi član grupacije „Hifa Oil“, stiže na tržišta Srbije i Crne Gore, javlja „Oslobođenje“.

Nosilac generalnog zastupništva za distribuciju i prodaju LB.Profile proizvoda za ova dva tržišta je firma „Lyctum“, čija se predstavništva nalaze u Beogradu i Podgorici.

Asortiman kompanije LB.Profile već je dostupan na tržištu Kosova, a nakon ulaska na tržišta Srbije i Crne Gore, može očekivati i skori ulazak nemačkog proizvođača na tržište Hrvatske. Pregovori za ulazak proizvoda LB.Profile na tržišta Makedonije i Albanije sada su već u poodmakloj fazi, prenosi „eKapija“.

„Tržišta Srbije i Crne Gore su nam veoma važna, jer smo upravo iz ovih zemalja imali najviše zainteresovanih kupaca nakon vesti o preuzimanju kompanije LB.Profile. Imamo vrhunsku tehnologiju i proizvode najvišeg kvaliteta koji su cenovno konkurentni. Verujem da smo upravo u kompaniji Lyctum pronašli jake partnere koji dolaze iz branše, i da ćemo zajednički ući u ozbiljne i dugoročne poslovne projekte distribucije proizvoda LB.Profile“, navodi se u saopštenju kompanije „Euro Roal“ iz Doboja, takođe članice Hifa Oil Grupacije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор