Nemački dm širi mrežu drogerija u Srbiji

Najveći drogerijski lanac u Evropi, nemačka kompanija dm, nastavlja da otvara nove drogerije u Srbiji, uprkos krizi izazvanoj pandemijom korona virusa, a iz kompanije poručuju da posluju stabilno i kontinuirano nastavljaju da brinu o kupcima i zajednici.

Da bi adekvatno odgovorio na potrebe srpskih kupaca, dm nastavlja širenje poslovanja u našoj zemlji otvaranjem nove drogerije u Subotici, u ulici Braće Radić broj 120, i još dve u Beogradu, jednu u okviru BEO Shopping centra, a drugu u okviru kompleksa Ziegel House na Vračaru, prenosi eKapija.

U kompaniji ističu da drogerije dm na jednom mestu nude svojim kupcima sve što im je potrebno, kao i da se u njihovoj ponudi nalazi oko 14.000 različitih proizvoda, od preparata za negu i lepotu i održavanje higijene, pa sve do raznovrsne ponude hrane, proizvoda za domaćinstvo i negu beba.

Pored toga, dm je na tržištu Srbije i jedan od najvećih prodavaca privatne robne marke, sa skoro 4.000 proizvoda. U kompaniji naglašavaju da dm brendovi, Balea, alverde, dmBio, babylove, Denkmit i drugi, imaju isti kvalitet u svih 13 zemalja u kojima dm posluje, kao i da se dmBio brend ističe po širokoj ponudi organske hrane.

Nemačka kompanija je nedavno pokrenula kampanju podrške srpskim proizvođačima, tako da se na policama dm drogerija trenutno nalazi čak 1.300 domaćih proizvoda. Na ovaj način kampanja se trudi da podrži razvoj lokalne privrede i ukaže na činjenicu da su mnogi srpski proizvodi u istom rangu sa velikim svetskim brendovima.

Nemačka kompanija dm drogerie markt trenutno posluje u 13 evropskih zemalja i raspolaže sa mrežom maloprodajnih objekata koja broji više od 3.600 prodavnica, a u kojima je zaposleno više od 62.000 radnika.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор