Nemački „Auto-Kabel“ traži radnike u Mionici

Nemačka kompanija“Auto-Kabel“ u saradnji sa Opštinom Mionica, organizuje u sali Skupštine opštine „Dan karijere“, u četvrtak 13. septembra, od 8 do 17 sati.

U saopštenju mioničke lokalne samouprave se navodi da „se pozivaju sva nezaposlena i zaposlena lica, bez obzira na starosnu dob, pol i stepen obrazovanja, koja su zainteresovana za rad u ovoj renomiranoj kompaniji, da dođu na kratak informativni razgovor sa potencijalnim poslodavcem“, i dodaje da je poželjno da kandidati ponesu CV.

Nemačka kompanija „Auto-Kabel“ je osnovana još 1930. godine i bavi proizvodnjom elektro provodnika za potrebe auto industrije. Posluje u mnogim zemljama širom sveta, a sada planira da otvori fabriku i u Mionici.

Auto-Kabel danas zapošljava oko 8.000 radnika u proizvodnim pogonima u Nemačkoj, SAD, Meksiku, Češkoj, Švajcarskoj, Francuskoj, Švedskoj, Kini i Japanu, i sarađuje sa najvećim proizvođačima u auto industriji, kao što su kompanije „BMW“, „Ford“, „Tojota“, „Folksvagen“, „Jaguar“, „Reno“, „Pežo“…

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

6 Komentara
 1. Poštovani!
  Upravo sam videla da ste juče obavili razgovor sa kandidatima koji su zainteresovani za rad u Vašoj firmi „Auto-Kabel“ koja će poslovati u Mionici. Ja sam iz Valjeva i po struci sam diplomirani ekonomista sedmog stepena. Zainteresovana sam za posao u Vašoj firmi i stoga bih Vas molila ako postoji mogućnost da negde naknadno obavim razgovor sa nekim iz firme i da Vam dostavim lično SV. Naravno u koliko Vam je potreban kadar mog profila.
  Sa nadom da će te me pozvat na razgovor UNAPRED ZAHVALNA…
  S POŠTOVANJEM DANIJELA MATIĆ.

 2. Ovo je divno.Naravno da sam zainteresevana.Samohrana sam majka ali mi to ne predstavlja problem.Napokon nesto dobro.

 3. Jedino bih se zaposlila tamo ukoliko bi mi Bog pomutio razum.Čiste svesti i zdrave pameti nikada.

 4. Svaka cast?Zainteresovana sam , radila bih ,jer imam dva skolarca Pozdrav-Ljig

 5. POSTOVANI !
  Zovem se Aleksandar Pošarac,iz Valjeva sam i veoma sam zainteresovan za posao u vasoj kompaniji ! Po struci sam ‘Mašinski tehnicar’-SSS 4.stepen.U struci sam radio u Fabrici za priizvodnju Vijka i navrtke-GRADAC Valjevo.
  Da li mogu da dodjem kod Vas na razgovor za posao i kad !? Molim vas da mi odgovorite !
  Unapred zahvalan !!!

 6. Potreban posao

Оставите одговор