Na putevima u Srbiji se proširuje 27 naplatnih stanica

Javno preduzeće Putevi Srbije raspisali su tender za izradu projektno tehničke dokumentacije i proširenje 27 naplatnih stanica na državnim putevima A1 (auto-put E-75), A3 (auto-put E-70) i A4 (auto-put E-80).

Na deonici auto-puta od Beograda do Subotice u planu je proširenje šest naplatnih stanica: Stara Pazova, Zmajevo, Vrbas, Feketić, Bačka Topola i Žednik, na deonici od Beograda do Šida proširiće se dve naplatne stanice: Adaševci i Morović. dok će na deonici od Obrenovca do Preljine biti proširena privremena stanica Obrenovac.

Na deonici auto-puta od Beograda do Niša biće prošireno 17 naplatnih stanica: Mali Požarevac, Umčari, Vodanj, Kolari, Smederevo, Požarevac, Velika Plana, Markovac, Lapovo, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Pojate, Ražanj, Aleksinački rudnici i Aleksinac, a na deonici Niš-Preševo proširiće se stanice Preševo i Dimitrovgrad.

Pored izgradnje novih ostrva, na većini ovih lokacija u planu je i uklanjanje postojećih upravnih objekata i izgradnja novih. Rok za izradu projektno tehničke dokumentacije je 60 dana od zaključenja ugovora, a krajnji rok za završetak radova je 31. decembra 2022. godine. Rok za podnošenje ponuda je 5. novembar 2020.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор