Na minhenskom sajmu Expo Real šest gradova iz Vojvodine

Na sajma Expo Real u Minhenu, u okviru štanda „Invest in Vojvodina“, svoje investicione potencijale predstavili su gradovi Sombor, Subotica, Kikinda, Zrenjanin, Sremska Mitrovica i Novi Sad.

Sajam investicija, nekretnina i usluga, jedan je od najvećih godišnjih sajmova koji se organizuju u Nemačkoj. Ove godine je bio održan u periodu od 3. do 5. oktobra, a odlazak na manifestaciju predstavnika lokalnih samouprava vojvođanskih gradova organizovan je u okviru saradnje sa Razvojnom agencijom Vojvodine.

Osnovna tema ovogodišnjeg sajma bila je razvoj distributivnih i logističkih kapaciteta budućnosti, kao i podsticanje lokalnog i regionalnog turizma kroz izgradnju novih smeštajnih kapaciteta i razvoj postojećih turističkih destinacija, prenosi eKapija.

Kako se navodi na sajtu Grada Sombora, njegove potencijale je na minhenskom sajmu predstavio gradonačelnik Antonio Ratković, koji je tokom tri sajamska dana imao niz sastanaka sa potencijalnim partnerima, od kojih su neki već prisutni na tržištu Srbije.

Gradonačelnik Ratković je na Sajmu investicija, nekretnina i usluga iskoristio priliku kako bi promovisao investicione lokacije i mogućnosti grada Sombora, ali i šireg regiona, dodaje se u saopštenju.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор