Vojvođani na sajmu nekretnina u Minhenu

made-in-germany-rs-sajam-nekretnina-minhen

Na 18. internacionalnom sajmu „Expo Real 2015“, koji se od 5. do 7. oktobra održava u Mihnenu, Fond za podršku investicija u Vojvodini (VIP Fond) predstaviće investicione potencijale srpske pokrajine u oblasti nekretnina.

Na ovogodišnjem minhenskom sajmu, vojvođanski fond će po prvi put nastupiti na zajedničkom štandu „Heart of Europe“ uz izlagače iz Austrije, Nemačke, Mađarske i Poljske. Štand je izgrađen u dva nivoa i omogućava nastup 29 izlagača, a nalazi se u A1 hali koja važi za najfrekventiju halu na sajmu. Na istom štandu naći će se i nekoliko opština iz Banata, čiji je dolazak omogućio Regionalni centar za društveno – ekonomski razvoj „Banat“.

U saopštenju VIP Fonda se navodi da Vojvodina ima više raspoloživih infrastrukturno opremljenih industrijskih zona, koje predstavljaju ekonomski opravdanu osnovu za razvoj industrijskih parkova. Zbog toga će na ovogodišnjem sajmu Expo Real 2015 biti predstavljene mogućnosti za razvoj industrijskih i logističkih parkova u Vojvodini.

“Prepoznati nedostaci i manjak ponude, kao i rastuća tražnja za modernim proizvodim i logističkim objektima od strane domaćih i stranih kompanija, čine ovaj sektor najatraktivnijim za ulaganja. VIP Fond će, takođe, u Minhenu predstaviti i mogućnosti ulaganja u razvoj turističkih kapaciteta, kao i poslovnog i prodajnog prostora na teritoriji srpske pokrajine“, ističe se u saopštenju.

„Expo Real“ predstavlja jednu od najznačajnijih sajamskih manifestacija nekretnina i investicija u svetu i najveći sajam komercijalnih nekretnina u Evropi. Ujedino to je i vodeća „Business To Business“ (B2B) platforma, koja nudi odlične mogućnosti za poslovno umrežavanje. Sajam u Minhenu okuplja međunarodne eskperte za ceo lanac snabdevanja, potencijalne partnere za sve faze realizacije nekretnine: od ideje, preko investicija i finansiranja, do realizacije i marketinga.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор