METRO sprema tim za „Kulinarsku olimpijadu“

made-in-germany-rs-kupus-kuvanje

Nemači trgovinski lanac „METRO Cash & Carry“, inače sponzor mladih kuvara u Srbiji (Junior Chefs club), biće jedan od sponzora i našeg Junior Chef Club-a na predstojećem najvećem svetskom gastronomskom takmičenju, „Kulinarskoj olimpijadi“, koja će se od 22. do 25. oktobra održati u nemačkom gradu Erfurtu.

U saopštenju kompanije METRO Cash & Carry Srbija se kaže da talentovani kuvari imaju ogromne šanse da postignu vrhunske uspehe, samim tim što su, uprkos oštroj svetskoj konkurenciji, na prethodnom velikom takmičenju, Svetskom kupu u Luksemburgu 2014. godine, osvojili bronzanu medalju.

Na ovogodišnjem takmičenju, u timu mladih kuvara iz Srbije na čelu sa trenerima Aleksandrom Ilićem i Nikolom Biševcem, naći će se i Aleksandar Tomić, Jovan Mijušković, Aleksandra Sarić, Teodora Kosorić i Stefan Živković, prenosi „eKapija“.

U METRO Horeca Centru Serbian Juniors Chefs Club već se uveliko vredno sprema za Kulinarsku olimpijadu. Na raspolaganju su im idealni uslovi za vežbu, zahvaljujući čemu im se povećavaju šanse da ostvare svoje ambicije i osvoje neke od medalja, dodaje se u saopštenju.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор