Lidl za 5 godina otvorio 70 prodavnica u Srbiji

Mreža Lidlovih prodavnica u Srbiji od danas je bogatija za još dve koje su otvorene u Kraljevu i na Zlatiboru, pa ih je sada ukupno 70 u 40 gradova.

– Nakon pet godina poslovanja u Srbiji, Kraljevo i Zlatibor danas dobijaju svoje prve Lidl prodavnice, a naročito nam je drago da se baš u ova dva mesta obeležava jedan mali jubilej od otvorenih 70 prodavnica. Nastavićemo da širimo Lidl mrežu i u narednoj godini, tako da budemo bliže potrošačima u još više gradova širom Srbije – izjavila je Jasmina Šrndić iz Lidla.

Otvaranjem još dve nove prodavnice, kompanija Lidl Srbija je kreirala radna mesta za još oko 60 novih radnika, koji će, kako kažu u Lidlu, iskusiti sve benefite koje kompanija pruža svojim zaposlenima, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve i plaćenog svakog minuta rada.

U izgradnji novih prodavnica učestvovalo je preko 40 domaćih izvođača, po projektu koji garantuje rešenja izgradnje po najmodernijim principima održivog poslovanja, što će omogućiti energetske ušteda za zelenu budućnost sa jedne, i laku orijentaciju i preglednost rafova za sve potrošače, sa druge strane, kažu u kompaniji.

Povodom otvaranja novih prodavnica u Kraljevu i na Zlatiboru, Lidl Srbija tradicionalno želi da olakša početak roditeljstva svim novim mamama u gradu, kroz donaciju „Bebine čarobne kutije“ sa pažljivo odabranim proizvodima za mame i bebe. Tako će u periodu od 7. do 13. decembra pružiti podršku svim porodiljama iz Opšte bolnice Studenica u Kraljevu i Zdravstvene Stanice Zlatibor, ZC Užice.

Lidl je u Srbiji ove godine proslavio svoj peti rođendan i godinu završava sa ukupno 70 prodavnica u 40 gradova i više od 3.300 zaposlenih, poručuju iz Lidla, prenosi b92.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор