Otvara se druga Lidl prodavnica u Subotici

Nemački trgovinski lanac Lidl otvoriće 8. septembra svoju drugu po redu prodavnicu u Subotici, na lokaciji Beogradski put 115v, u kojoj će kupci svakoga dana od 8 do 22 časa imati priliku da biraju izmađu 1.800 različitih proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

– Poverenje Subotičana koje nam je pruženo doprinelo je tome da izgradimo i drugu Lidl prodavnicu u ovom gradu. Upravo zato sa velikom pažnjom pristupamo završnim pripremama, pune se rafovi i sa nestrpljenjem brojimo dane do otvaranja – izjavila je Martina Petrović iz kompanije Lidl Srbija, a prenosi eKapija.

Otvaranjem još jedne prodavnice, Lidl tim će biti proširen za više od 45 novih radnika koji trenutno završavaju obuku za rad u modernom radnom okruženju, tokom pet radnih dana u nedelji i uz plaćen svaki prekovremeni minut rada. Inače, sa nedavnim otvaranjem svog drugog Logističkog centra u Lapovu, kompanija Lidl Srbija je kreirala još 250 novih radnih mesta, pa sada Lidl tim u Srbiji čini više od 3.000 zaposlenih.

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija je u okviru projekta “Taši-taši”, koji se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, za otvaranje nove prodavnice u Subotici pripremila posebno iznenađenje za novorođene bebe – “Bebinu čarobnu kutiju”. Naime, sve mame iz Subotice, čije se bebe rode od 8. do 15. septembra u porodilištu Opšte bolnice Subotica, dobiće na poklon kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova Cien, Lupilu i Siempre.

Iz kompanije poručuju da će građani Subotice, pored redovnog asortimana, imati priliku da u novoj prodavnici uživaju i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom. Sem toga, Lidl će povodom otvaranja nove prodavnice obezbediti i specijalne akcije sa popustima i do 36%.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор