Lidl otvorio prodavnicu i u AVA Shopping Parku

Nemački trgovinski lanac Lidl otvorio je još jednu svoju prodavnicu, 61. po redu u našoj zemlji, u okviru AVA Shopping Parka, u neposrednoj blizini robne kuće Ikea i autoputa Beograd-Niš.

– Sa novom, 18. Lidl prodavnicom u Beogradu, korak smo bliže ka tome da svim beograđanima obezbedimo brzu i jednostavnu kupovinu u njihovom okruženju. Od danas, potrošači će imati priliku da kupuju na novoj lokaciji gde će ih rado dočekati tim od oko 30 novozaposlenih kolega – poručila je Martina Petrović iz kompanije Lidl Srbija.

I u ovoj Lidlovoj prodavnici kupce je dočekala pažljivo odabrana ponuda sa više od 1.800 artikala, kao i otvaračke cene sa popustima i do 35%, među kojima su se istakli sveži ćevapi, čoko krofne i lubenice.

Koristeći Lidl Plus aplikaciju, Lidlovi potrošači su tokom prve nedelje rada mogli da uštede i više od 640 dinara preko Lidl kupona i ponuda. Kako bi svi potrošači nesmetano mogli da koriste Lidl Plus aplikaciju za vreme kupovine, kompanija je uvela besplatnu Wi – Fi internet mrežu u svim svojim prodavnicama.

Radno vreme Lidla u AVA parku je svakog dana u nedelji, od 8 do 21 čas.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор