Lidl danas otvara još dve nove prodavnice

Nemački trgovinski lanac Lidl Srbija u četvrtak 6. juna će otvoriti još dve svoje nove prodavnice, jednu u Beogradu, u naselju Kaluđerica, na adresi Smederevski put 39, a drugu u Smederevskoj Palanci, na adresi Sinđelićeva 13.

Sa novim prodavnicama, Lidl će širom Srbije imati čak 72 diskontne prodavnice. Kako kaže Marija Kojčić iz Lidla, ta kompanija se i u domenu politike ekspanzije rukovodi potrebama potrošača, na osnovu čega se trude da svoje prisustvo osiguraju tamo gde je najpotrebnije.

– Drago nam je što je došao trenutak da i potrošačima u Kaluđerici i Smederevskoj Palanci ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, i to baš u njihovom komšiluku poručila je Kojičićeva.

Ona je objasnila da su obe nove prodavnice građene u skladu sa najmodernijim principima gradnje, uz implementaciju održivih rešenja po svetskim standardima koji dolikuju modernoj društveno odgovornoj kompaniji. Preciznije, više od 30% parcele prodajnog objekta u Kaluđerici čini zelenilo, navodi ona, a na parkingu su obezbeđena dva električna punjača za vozila, koje će kupci moći potpuno besplatno da koriste tokom kupovine.

– Pored toga, Lidl Srbija se, kao i do sada, postarao da, uz otvaranje novih prodavnica, učestvuje i u realizaciji lokalnih infrastrukturnih projekata koji su od koristi zajednici. Tako je ovoga puta pomogla i investirala u deo saobraćajne infrastrukture u okolini svoje parcele, dodaje Kojičićeva.

Kupcima u Smederevskoj Palanci Iz Lidla poručuju da su za njih spremili iznenađenje – „baby box“ paket proizvoda za negu i brigu, namenjen svim novim mamama i njihovim bebama koje su rođene u Opštoj bolnici „Stefan Visoki“ u periodu između 6. i 13. juna.

Prilikom izgradnje novih prodavnica u Kaluđerici i Smederevskoj Palanci, Lidl je ugovorio saradnju sa oko 50 domaćih firmi izvođača i podizvođača radova. Takođe, sa otvaranjem još dve nove prodavnice, Lidl Srbija tim zaposlenih će biti proširen za oko 80 novih koleginica i kolega, poručuju iz kompanije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор