Leoni nudi zaposlenje velikom broju Kragujevčana

Nemačka kompanija Leoni planira proširenje svog poslovanja u Srbiji, zbog čega velikom broju ljudi i iz Kragujevca nudi da se zaposle u fabrici u Kraljevu, gde je trenutno slobodno 700 radnih mesta, javlja RT Kragujevac.

Zainteresovani kandidati ne treba da ispunjavaju posebne uslove što se tiče obrazovanja i stručne spreme, s obzirom na to da svakog radnika koji se zaposli u Leoniju prvo očekuje stručna obuka, a tek nakon nje i uključenje u radne procese.

– U potrazi smo za novim radnicima. Nije bitan obrazovni nivo, što znači od univerzitetskog obrazovanja do osnovne škole u bukvalnom smislu ne pravimo razliku, zato što je trening koncept i obuka od strane poslodavca tako organizovan da unapred pripremamo sve za proizvodni proces – objašnjava generalni direktor kompanije Leoni Srbija Pjerluiđi Gijone.

Zbog udaljenosti radnog mesta kompanija je za radnike iz Kragujevca obezbedila prevoz do fabrike u Kraljevu. U Leoniju kažu da je njihov cilj da radnicima pruže najbolje uslove za rad, uz mogućnost karijernog napredovanja u međunarodnoj automobilskoj industriji.

– Veoma uređen sistem, čista proizvodnja, klimatizovan radni prostor. Mi nemamo ništa što bi ugrožavalo zdravlje zaposlenih. Isto što želim da napomenem, iako smo industrija, nema teških mašina, buke, isparenja i ostalog. Veoma čista proizvodnja i proizvodni proces, kao i familijarno radno okruženje. U Kraljevu imamo dve kantine, usluge ambulante i stvarno više nego zadovoljajuće uslove – dodao je Gijone.

Nemačka kompanija Leoni se bavi proizvodnjom kablovskih setova za svetske proizvođače premijum automobila. U našoj zemlji posluje od 2009. godine i do sada je izgradila četiri fabrike u kojima zapošljava ukupno 14.000 radnika. Sa četiri divizije kablovskih sistema i fabrikama u Prokuplju, Milošištu, Nišu i u Kraljevu, Leoni Srbija je najveći poslodavac u industrijskom sektoru u našoj zemlji.

Leonija od drugih poslodavaca izdvajaju zanimljivi motivacioni paketi za zaposlene, kao i odličan timski duh. Svi zainteresovani za rad u ovoj svetski cenjenoj kompaniji mogu se prijaviti putem telefona 036/242-117, poručuju iz Leonija.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор