Konkurs za pronalaske, dizajnerska rešenja i tehnička unapređenja

made-in-germany-rs-privredna-komora-beograda

Privredna komora Beograda objavila je konkurs za dodelu godišnjih nagrada u oblasti pronalazaka, dizajnerskih rešenja i tehničkih unapređenja. Uslov za konkurs je da su pronalasci realizovani u periodu od 1. oktobra 2012. do 30. septembra 2013. godine, kao i da su primenjena ili se mogu primeniti u privredi Beograda.

Kako se navodi na sajtu Privredne komore Beograda, ona u okviru svojih aktivnosti na podsticanju i unapređivanju pronalazaštva u privredi Beograda, dodeljuje godišnje nagrade za najbolje pronalaske i tehnička unapređenja još od 1975. godine.

Predloge je potrebno predstaviti u skladu sa sadržajem prijave za dodelu godišnjih nagrada, koja se može preuzeti sa sajta Privredne komore Beograda. Predloge rešenja i popunjene formulare sa podacima o autorima, svi zainteresovani mogu da dostave Centru za razvoj i transfer tehnologija i ekologiju Privredne komore Beograda, uz naznaku – za nagradu Komore. Adresa je Kneza Miloša br. 12, 11000 Beograd. Za detaljnije informacije moguće je obratiti se Anđeli Sofić na telefon 011 2641355/lok. 159 i 113, ili putem elektronske pošte: ajanjic@kombeg.org.rs.

Izbor najboljih i najuspešnijih pronalazaka, dizajnerskih rešenja i tehničkih unapređenja obaviće žiri Privredne komore Beograda, a rok za podnošenje prijava je 18. februar 2014. godine.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор