Konkurs za izbor najboljih srpskih brendova

made-in-germany-rs-privredna-komora-srbije

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i dnevni list „Privredni pregled“ pozvali su danas kompanije iz cele zemlje da se prijave na konkurs „Najbolje iz Srbije“ radi izbora najuspešnijih domaćih brendova na tržištu.

Rok za prijavljivanje za izbor najboljih robnih i korporativnih brendova, koji se ove godine biraju po 10. put, otvoren je do 25. februara, prenosi agencija „Beta“.
– Akcija je smišljena da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, promoviše najbolje robne i korporativne brendove iz Srbije, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu – objasnio je predsednik Privredne komore Srbije Željko Sertić.

On je dodao da se podsticanjem razvoja jakih brendova unapređuje konkurentnost domaće privrede, olakšava prodor domaćih kompanija nameđunarodno tržište i povećava prepoznatljivost robe sa oznakom „Made in Serbia“. Priznanje „Najbolje iz Srbije“ ove godine se dodeljuje u 25 kategorija. Nakon izbora biće proglašena 23 pobednika u 2013. godini, uz dodelu i dva decenijska priznanja za najbolji robni i korporativni brend.

U izboru mogu da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Srbiji. Ona će konkurisati za priznanje u određenim kategorijama, zavisno od svoje delatnosti, porekla preduzeća i brenda. Rangiranje će biti urađeno na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, tržišno-finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.
Detaljnije informacije o metodologiji, kriterijumima izbora, žiriju i nagradama, kao i formular za prijavljivanje na konkurs dostupni su na sajtu www.najboljeizsrbije.rs. Učešće na konkursu je besplatno.

Pobednici konkursa biće proglašeni u aprilu, a kao nagradu dobiće pravo da koriste zaštitni znak „Najbolje iz Srbije“ kao simbol kvaliteta i poverenja potrošača i poslovnih partnera.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор