Kompanija dm pokrenula aplikaciju za online prodavnicu

Nemački drogerijski lanac dm drogerie markt pokrenuo je aplikaciju za mobilne i pametne telefone “Moj dm”, kojom je online kupovina postala još jednostavnija i uvek nadohvat ruke, poručuju iz kompanije.

Moj dm omogućava personalizovan pristup kupovini koji predstavlja nadogradnju novina koje nudi najveći evropski drogerijski lanac. Mobilna verzija nedavno pokrenute online prodavnice omogućava jednostavan pregled širokog asortimana i naručivanje dm proizvoda sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme i uz samo nekoliko klikova na ekranu pametnog telefona. Aplikacija

– U središtu našeg celokupnog poslovanja, pa tako i digitalne transformacije, jesu ljudi. Aplikaciju smo razvili sa idejom da bude praktična i korisna, i verujemo da će ovo biti jedno novo iskustvo kupovine i sjajna dopuna neponovljivom doživljaju istraživanja sveta dm nege i lepote, kao i brojnih drugih asortimana po kojima smo prepoznatljivi – u prvom redu organske hrane, proizvoda za bebe, za održavanje domaćinstva i brojnih eko-alternativa. Nastavićemo da unapređujemo svoje usluge zbog kojih važimo za jednu od najodgovornijih kompanija u Srbiji – rekla je Svetlana Jovanović Mitić iz kompanije dm.

Preko aAplikacije Moj dm kupci mogu jednostavno da istraže asortiman od preko 9.000 proizvoda u nekoliko kategorija: bebe i deca, ishrana, domaćinstvo, ljubimci, šminka, nega i parfemi, kosa, muškarci i zdravlje. Nakon dodavanja proizvoda u korpu i odabira načina plaćanja, porudžbina će biti isporučena u roku od dva do pet radnih dana na naznačenu adresu, u željenu dm drogeriju ili na paketomat.

Preko aplikacije se može videti I spisak svih dm prodavnica, uz mogućnost provere da li je neki proizvod na stanju. Pogodnosti obuhvataju i personalizovani njuzleter, mogućnost pravljenja i čuvanja liste želja, kao i ostavljanje recenzija za svaki proizvod. Opcija skeniranja bar-koda biće korisna kada kupci fizički u prodavnici požele detaljnije informacije o nekom proizvodu ili ga dodaju u listu želja za narednu kupovinu. Takođe, kupci će imati i mogućnost da skeniraju proizvode kod kuće i provere u kojoj dm drogeriji su proizvodi dostupni.

Zainteresovani aplikaciju mogu besplatno da preuzmu na Play Store i App Store, a svi koji se registruju dobiće za prvu kupovinu popust od 15 posto, koji će važiti do kraja 2023. godine. Korisnici prijavljeni na aplikaciji dodatno će, uz raznovrsne kupone, moći da ostvare brojne pogodnosti i popuste na svoje omiljene proizvode i brendove, kako online, tako i u uobičajenoj kupovini u prodavnicama.

Iz kompanije podsećaju da je brza isporuka dm proizvoda za samo 60 minuta i dalje dostupna na platformi Glovo u 20 gradova širom zemlje, sa ponudom koja obuhvata oko 2.000 različitih proizvoda.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор