I „Milšped“ u statusu Ovlašćenog privrednog subjekta

made-in-germany-rs-milsped

Kompaniji „Milšped“, vodećem logističkom provajderu u regionu, srpska Uprava carina dodelila je sertifikat kojim se potvrđuje status Ovlašćenog privrednog subjekta (OPS), kao međunarodno priznanje pouzdanosti kompanije, saopštio je Milšped.

Na svečanoj dodeli ovog sertifikata bili su direktor prodaje i strateškog razvoja Nenad Zdravković i projektni menadžer Branka Bogosavljević iz Milšpeda, kao i Branko Todorović, direktor Sektora carinskog zastupanja, prenosi agencija „Beta“.

– Ponosni smo na činjenicu da je Uprava carina prepoznala kvalitet naše kompanije i dodelila nam OPS sertifikat koji predstavlja još jednu potvrdu našeg stručnog i pouzdanog poslovanja. Mišpedu će ovaj status biti veliki podstrek u budućem radu, jer dokazuje da smo na pravom putu – rekao je Zdravković, zahvalivši se tom prilikom Upravi carina i „vrhunskim profesionalcima koji u njoj rade, na divnoj saradnji u proteklom periodu“.

Kompanija „Milšped“ podnela je u oktobru 2014. godine Upravi carina zahtev za dobijanje kompletnog sertifikata koji potvrđuje status Ovlašćenog privrednog subjekta. Nakon sprovođenja svih neophodnih zakonskih procedura i izvršene provere ispunjenosti uslova za primenu kriterijuma koji moraju biti zadovoljeni radi dobijanja ovog statusa, ustanovljeno je da „Milšped“ ispunjava sve uslove za primenu traženih kriterijuma, navedeno je u saopštenju kompanije.

Status Ovlašćenog privrednog subjekta obezbediće kompaniji „Milšped“ pojednostavljenje carinskih procedura, sigurnost i bezbednost. Rok važnosti OPS sertifikata nije ograničen.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор