“Henkelova” milijardita “Bref korpica”

made-in-germany-rs-henkel02

Proizvevši milijarditu “Bref Power Active korpicu”, nemačka kompanija “Henkel” je dostigla još jedan rekord, a izvanredan uspeh potvrđuje i statistika koja kaže da je od 2010. godine ovaj inovativni proizvod ušao u više od 20 miliona domaćinstava na 50 svetskih tržišta.

– Od kada je “Bref” fabrika otvorena u Kruševcu u novembru 2014. godine, naši zaposleni ostvaruju izvanredne rezultate zahvaljujući svojoj posvećenosti i motivisanosti. Svi smo veoma ponosni na milijarditu “Bref” korpicu proizvedenu u rekordnom roku, a naš tim će nastaviti i dalje da postavlja zavidne standarde u radu i proizvodnji, premašujući sva planirana očekivanja – poručuje Ivan Dimitrijević, direktor proizvodnje fabrike Henkel Srbija u Kruševcu.

Samo u 2015. godini Promet “Bref Power Active” je na globalnom nivou iznosio više od 300 miliona eura, a od marta ove godine, postao je i vodeći proizvod na tržištima više od 20 zemalja, dostupan čak i stanovnicima Australije i Novog Zelanda, objašnjava se u saopštenju kompanije Henkel.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор