“Hemofarm” najavljuje nove investicije u 2016.

made-in-germany-rs-hemofarm-zgrada

Uz proslavu jubilarne desetogodišnjice od ujedinjenja sa nemačkim koncernom “STADA”, vršačka kompanija “Hemofarm” najavljuje za narednu godinu otvaranje nove zgrade za kontrolu kvaliteta i lansiranje novih proizvoda.

Iz kompanije je saopšteno da je “Hemofarm” tokom ove godine održao rekord od 4 milijarde proizvedenih tableta, dobio status povlašćenog privrednog subjekta na carini, otvorio novi pogon za proizvodnju ampula, prošao strogu kontrolu 25 međunarodnih i domaćih kontrolora i dobio ocenu 5 za održivo poslovanje.

– Brojke su važan pokazatelj našeg uspeha, ali ono što uvek naglašavam jeste da postoji nešto još važnije, a to su ljudi. Zato ćemo u budućnosti nastaviti da razvijamo portfolio u skladu sa svetskim trendovima, ali i sa potrebama pacijenata. Zajedno sa “Hemofarm Fondacijom”, koja je partner Ministarstva zdravlja, nastavljamo borbu za humanije društvo, za bolju sliku zdravstvenog sistema Srbije, za zdravlje svakog od nas – poručuje Ronald Seeliger, generalni direktor “Hemofarma”.

U 2015. kao jubilarnoj 55 godini poslovanja, “Hemofarm” je dobio tri značajna priznanja: glavnu nacionalnu nagradu “VIRTUS” za korporativnu filantropiju, priznanje “Top Serbian Brands” i specijalno priznanje za Bezbednost i zdravlje na radu Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор