Fiksni telefon od avgusta skuplji više od 20%

altes, antikes Telefon

Kompanija Telekom Srbija od avgusta meseca podići će usluge fiksne telefonije uz korekciju cene pretplate i načina tarifiranja.

Mesečna pretplata iznosiće 659 dinara sa PDV-om, umesto sadašnjih 516 dinara sa PDV-om, navode u Telekomu, što predstavlja povećanje od preko 20%, koje će dodatno opteretiti kućne budžete ionako osiromašenih građana Srbije. Ovo će poskupljenje biti izvršeno zamenom impulsnog tarifiranja, tarifiranjem poziva po minutu, prenosi „personalmag.rs“.

Umesto mesne i međumesne tarife, kao i tarife za slabiji i jači saobraćaj, celokupna mreža fiksne telefonije predstavljaće, kako je navedeno, jedinstvenu nacionalnu zonu, a pozivi ka fiksnim telefonima u Srbiji, bez obzira na pozivni broj, tarifiraće se po jedinstvenoj ceni od 1,2 dinara sa PDV-om po minutu razgovora tokom celog dana.

U Telekomu ističu da opredeljujući se za BOX paket, korisnici ostvaruju značajnu uštedu u odnosu na korišćenje željenih usluga pojedinačno. Tako će se od avgusta u ponudi ove kompanije naći i Box 2 paketi, koji pored fiksne telefonije uključuju još jednu uslugu po izboru korisnika (pristup internetu, IPTV ili mobilna postpaid linija). Korisnici koji se opredele za Box 3 paket, pored fiksne telefonije i pristupa internetu imaće mogućnost da u paket uključe i još jednu uslugu (IPTV ili mobilna postpaid linija).

Svi korisnici Box paketa imaće dodatnu pogodnost da sa fiksnog telefona neograničeno i besplatno razgovaraju sa svim pretplatnicima fiksne telefonije Telekoma Srbija, odnosno sa više od 2,5 miliona domaćinstava u Srbiji, dok će svi oni koji u okviru paketa koriste uslugu pristupa internetu, dobiti novu, veću brzinu do 10 Mbit/s.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор