Dm donirao svoje proizvode ustanovama u Novom Sadu

Najveći drogerijski lanac u Evropi, nemački dm drogerie markt, tradicionalno je donirao različite proizvode dvema ustanovama u Novom Sadu, ukupne vrednosti milion dinara, a u okviru kampanje renoviranja jedne već postojeće i otvaranja još jedne nove svoje drogerije u tom gradu.

Početak rada nove drogerije, inače 109. dm prodavnice u našoj zemlji, pratila je donacija proizvoda u vrednosti 500.000 dinara Udruženju roditelja dece sa autizmom „Svoj svet“, dok je puštanje u rad renoviranog prostora obeležila donacija iste vrednosti kao i prethodna, koja je uručena Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Grada Novog Sada.

– Naši sugrađani prepoznali su u nama saveznika u težnji da zajednicu u kojoj živimo i poslujemo svakodnevno činimo boljim mestom za život. Od dolaska u Srbiju, dm važi za kompaniju koja konkretnim delima pruža istinski doprinos društvu, vođena uverenjem da velike kompanije treba da imaju sluha za potrebe sredine u kojoj se razvijaju. Ponosni smo što ovim gestom podrške građanima Novog Sada nastavljamo sa našom tradicionalnom humanitarnom inicijativom pri svakom otvaranju i reotvaranju dm drogerija – istakla je Jelena Jović, regionalni menadžer prodaje u kompaniji.

Iz kompanije skreću pažnju na značaj proizvoda koje, pored apotekarskog programa, takođe imaju u svom asortimanu, u prvom redu prehrambenih namirnica, organske hrane i proizvoda namenjenih građanima sa specifičnim dijetetskim potrebama. Pored toga, dm prodavnice sadrže i brojne druge proizvode ključne za ispunjenje različitih potreba, poput preparata za negu i ishranu beba, proizvoda za održavanje lične i higijene doma, nege i dekorativne kozmetike.

Nemačka kompanija dm drogerie markt je najveći drogerijski lanac u Evropi, koji trenutno posluje u 13 zemalja “Starog kontinenta”, sa mrežom od preko 3.600 prodajnih objekata i preko 62.000 zaposlenih.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор