Dajhman otvara još četiri prodavnice obuće

Nemačka kompanija Dajhman (Deichmann) planira da u ovoj godini otvori još 4 svoje nove prodavnice obuće u Srbiji, i to u Somboru, Smederevu i dve u Beogradu.

Dajhman je u Srbiji tokom prošle godine ostvario 2,4 milijarde dinara prihoda, što je više u poređenju sa 2 milijarde prihoda ostvarenog u 2015. godini. Iz kompanije saopštavaju da ovakav rast prihoda prati i rast prometa od 17 procenata, prenosi “eKapija”.

– Od kad je Dajhman otvorio svoje prve prodajne objekte u Srbiji 2011. godine, u svakom trenutku bili smo usmereni na potrebe kupaca. Naša ponuda visokokvalitetnih proizvoda, sa dobrim odnosom cene i usluge, očigledno je ispunila očekivanja potrošača, pa se i naš stalni rast zasniva na izgrađenom poverenju – kaže Boris Kopič, generalni direktor Dajhmana za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Bosnu.

Tokom 2016. godine Dajhman je širom Srbije prodao oko 850.000 pari cipela, a kompanija je povećala i broj zaposlenih sa 139 na 164. Pri tom je broj prodavnica povećan za četiri nove, u Beogradu, Nišu, Subotici i Valjevu, tako da je na kraju 2016. prodajnu mrežu činilo ukupno 21 prodavnica.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор