Carina premeštena iz Luke Beograd u Veletržnicu

made-in-germany-rs-carinska-ispostava-beograd

Carinska ispostava Beograd se od 30. juna više ne nalazi u Luci, jer je preseljena u zgradu Veletržnice na Novom Beogradu, i sada se nalazi na adresi Autoput bb, objavila je Uprava carina.

– Carinska ispostava Beograd je u Luci funkcionisala 25 godina, ali se zbog razvojnih planova koji podrazumevaju iseljenje saobraćaja iz užeg centra grada, moralo pronaći novo rešenje. Ona je sada smeštena u funkcionalan prostor primeren modernom načinu carinskog poslovanja i nadležna je za carinjenje polovnih motornih vozila i robe koju uvoze fizička lica – navode u Upravi carina.

Kako dalje navode u Carini, novi prostor koji se nalazi uz autoput korisnicima će omogućiti lakši pristup, jer više neće morati da se probijaju kroz gradsku gužvu, a sasvim sigurno i brže i efikasnije carinjenje.

Međutim, u kompleksu beogradske Luke i dalje će ostati da kao i do sada funkcionišu Carinska ispostava Luka, Carinska ispostava za poslove carinskog nadzora, Carinski referat Luka Beograd i Upravna zgrada carinarnice Beograd, prenosi „eKapija“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор