Bronzani SAP za Naftnu industriju Srbije

made-in-germany-rs-sap-logo

Nemačka kompanija „SAP“ je „Naftnoj industriji Srbije“ (NIS) dodelila bronzano priznanje za saradnju IT organizacije i poslovnih funkcija, kao jedinoj nagrađenoj kompaniji iz regiona centralne i istočne Evrope.

U NIS-u kažu da im ovo priznanje koje SAP dodeljuje na globalnom nivou, mnogo znači, jer je dokaz da su među najboljim kompanijama u svetu i da svoja znanja i veštine koriste na najvišem svetskom nivou.

– Veoma nam je drago da smo višegodišnjim vrednim i napornim radom unapredili naše interne IT procese i praksu upravljanja saradnjom IT organizacije sa poslovnim funkcijama do nivoa dobre svetske prakse. Ovo priznanje nam mnogo znači, pošto predstavlja konkretan dokaz da smo među najboljim kompanijama u svetu – izjavila je Olivera Vujnović, IT direktorka NIS-a.

Po rečima direktora kompanije SAP za region zapadnog Balkana Predraga Ćirkovića, nagrada u kategoriji saradnje IT organizacije i poslovnih funkcija dodeljuje se kompanijama koje su na najbolji način iskoristile prednosti SAP rešenja.

SAP Customer Center of Expertise (ČOE) of the Year nagrade dodeljene su po šesti put najboljim svetskim kompanijama za izuzetno dobro uspostavljenu praksu pri korišćenju SAP softverskih rešenja, prenosi agencija „Tanjug“.

Ovo prestižno priznanje u kategoriji saradnje IT organizacije i poslovnih funkcija NIS deli sa „Hera grupom“, srebrnu nagradu je poneo „TATA Power Delhi Distribution Ltd“, dok je zlatno priznanje dodeljeno kompaniji „Veolia Support Services“.

Pobednike ovogodišnjeg takmičenja birao je stručni žiri u čijem su sastavu bili članovi borda direktora, top-menadžera i eksperata SAP-a, navodi se u saopštenju nemačke kompanije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор