„Air Berlin“ nagrađen za najbolju biznis klasu

made-in-germany-rs-air-berlin-logo

Nova biznis klasa za dugolinijski saobraćaj koja je nedavno postavljena i u poslednji avion „Airbus A330-200“, kompanije „Air Berlin“, nagrađena je kao najbolja u Evropi. Britanski poslovni dnevnik „Business Destinations“ dodelio je kompaniji „Air Berlin“ nagradu u kategoriji „evropske aviokompanije sa najboljom biznis klasom“.

– Veoma nam je drago da je „Air Berlin“ osvojio ovakvu nagradu. Sa našom novom biznis klasom u mogućnosti smo da ponudimo veoma kvalitetan proizvod, kako poslovnim putnicima, tako i onima koji putuju iz zadovoljstva. Trenutno smo jedina nemačka aviokompanija sa ponudom sedišta koja se obaraju u potpuno ravan krevet sa horizontalnim podešavanjem u svakoj našoj kabini biznis klase – objasnio je Tomas Nej, viši potpredsednik ove kompanije, a prenosi „aviokarta.net“.

Novom biznis klasom „Air Berlin“ je nedavno opremio i poslednji „A330“ iz svoje flote. Nova konfiguracija ima 19 sedišta koja putnicima nude viši nivo privatnosti. Sva sedišta su samostalna i imaju direktan pristup prolazu. Brzo se mogu obarati u potpuno ravan krevet koji garantuje odmor tokom leta aviona. Sedišta imaju i ugrađanu masažnu funkciju.

Za zabavu tokom leta putnicima su na raspolaganju 15-inčni monitori na svakom sedištu. U biznis klasi ponuđen je izbor vrhunskih vina i hrane sa menija čuvene ketering kompanije „Sansibar“, a lični pristup kabinskog osoblja svakom putniku upotpunjuje ovu uslugu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор