Završena izgradnja jagodinskog Lidla

Radnici kruševačkog preduzeća „Tehnogradnja“ završili su u Jagodini izgradnju supermarketa nemačke trgovinske kompanije „Lidl“.

Oko objekta je postavljena rasveta, a na prilazu je završen, asfaltiran, i obeležen, parking. Zidari, keremičari, moleri i električari su otišli, a sada su tu još samo čistačice koje čiste, peru i sređuju unutrašnjost budućeg supermarketa, koji će biti predat vlasniku 1. septembra, kako je i bilo definisano ugovorom.

U jagodinskoj Gradskoj upravi očekuju da će Lidlova prodavnica početi da radi karajem septembra ili početkom oktobra ove godine. Kako je ranije bilo najavljeno, u ovoj prodavnici bi trebalo da bude zaposleno vise od 40 radnika, prenosi agencija “Tanjug”.

Lidl je nakon pauze od više od godinu dana, u martu nastavio izgradnju svog supermarketa u Jagodini na parceli od 40 ari, kod „Starog Juhora“, uz međunarodnu železničku prugu Beograd – Niš na „Koridoru 10“, a Grad je ovu lokaciju prethodno kompletno infrastrukturno opremio, podsećaju u Gradskoj upravi.

Lidl gradi supermarket i u Paraćinu, na oko 22 kilometara od Jagodine, koji će biti površine 2.550 kvadratnih metara.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор