Pri kraju gradnja jagodinskog Lidla

Kruševačka kompanija “Tehnogradnja” privodi kraju radove na izgradnji supermarketa nemačkog trgovinskog lanca “Lidl” u Jagodini, za šta rok ističe 1. septembra.

Na gradilištu se radi bez prestanka, i po vrućini iznad 30 stepeni, pa i subotom, a sve kako bi radovi bili gotovi prema ugovorenom roku, rekli su radnici na gradilištu za agenciju ”Tanjug”.

Sam objekat je završen, parking je asfaltiran, postavljena je i rasveta, a sada se rade bankine i uređuje ulaz na parking iz Ulice kneza Milete. S obzirom da su radovi na vodovodnoj, elektro i kanalizacionoj mreži, takođe gotovi, sada još uvek traju završni unutrašnji radovi.

Nakon pauze od više od godinu dana, nemački investitor je u martu nastavio u Jagodini izgradnju supermarketa, a u Gradskoj upravi najavljuju da će njihov “Lidl” proraditi karajem septembra ili početkom oktobra, kao i da će u njemu biti posla za 40 radnika.

Grad Jagodina je kompletno infrastrukturno opremio ovu lokaciju površine 40 ari, koja se nalazi kod “Starog juhora”, uz međunarodnu železničku prugu Beograd – Niš na “koridoru 10”, podsećaju u Gradskoj upravi.

Još jedan supermarket Lidla, veličine 2.550 kvadratnih metara, trenutno se gradi i u Paraćinu, koji je svega 22 kilometara udaljen od Jagodine.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор