Zaposlili 300 novih i treba im još

I pored toga što je nemački „IGB Automotiv“ iz Inđije, zbog proširenja proizvodnih kapaciteta, u protekla tri meseca zaposlio više od 300 novih radnika, sada i dalje ima potrebu za zapošljavanjem.

Nemačka kompanija koja je jedna od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji, ujedno i odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, trenutno zapošljava 2.100 radnika, što je više od broja planiranog za kraj ove godine. Međutim, i pored toga ova kompanija i dalje prima prijave za zapošljavanje novih proizvodnih radnika koji svoje prijave mogu slati e-mejlom ili ih predati na prijavnici kompanije.

IGB Automotiv je u prethodnom periodu organizovao četiri interne berze slobodnih poslova pod nazivom „Dan karijere“, u Novoj Pazovi, Irigu, Inđiji i Sremskim Karlovcima, a slobodna radna mesta u proizvodnom pogonu ove fabrike naišla su na veliko interesovanje u sve četiri vojvođanske opštine.

U Irigu, Novoj Pazovi i Inđiji kompanija je sakupila po 150 prijava, a u Sremskim Karlovcima 100. Međutim, iako su Dani karijere završeni, svi kandidati zaintersovani za posao u ovoj kompaniji i dalje mogu slati svoje biografije (CV), jer kako poručuju iz IGB Automotiva, „potrebe za dobrim radnicima uvek ima”, piše novosadski „Dnevnik“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор