Za Beograđane besplatna obuka iz pčelarstva, voćarstva i organske proizvodnje

Sekretarijat za privredu i Poljoprivredni fakultet pozivaju poljoprivredne proizvođače organskih proizvoda, pčelare i voćare sa teritorije grada Beograda da se prijave za besplatne obuke u cilju podizanja opšteg znanja iz ovih oblasti.

Obuka za voćare će početi 20. septembra i trajaće tri dana, za organsku proizvodnju se organizuje od 23. septembra i trajaće dva dana, a za pčelare 25. septembra i trajaće tri dana, navodi se na sajtu Grada. Obuke iz oblasti voćarstva i organske proizvodnje će se održavati u Velikoj sali, a iz oblasti pčelarstva u Svečanoj sali Poljoprivrednog fakulteta, u ulici Nemanjinoj broj 6 u Zemunu.

Po završetku teorijske obuke polaznici će imati i završni test o stečenom znanju, nakon čega će im biti dodeljeni sertifikati. Osnovni ciljevi ovih obuka jesu stručno osposobljavanje i sticanje veština u oblasti pčelarstva, voćarstva i organske proizvodnje.

Za sve dodatne informacije zainteresovani građani Beograda mogu se, radnim danima od 8 do 15 sati, javiti na brojeve telefona 7157-418 i 7157-388.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор