U Srbiji od srede niže cene 20 proizvoda

U okviru akcija pod nazivom „Bolja cena – cena za narod“, u srpskim prodavnicama će od 13. septembra do 31. decembra važiti niže cene pojedinih životnih namirnica i drugih svakodnevnih proizvoda.

Kao rezultat postignutog dogovora između trgovaca, proizvođača i Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine, u većini supermarketa u Srbiji će, u sklopu ove akcije, 20 različitih proizvoda biti obeleženo posebnom nalepnicom koja će značiti da im je cena snižena,

Proizvodi kojima će cena biti snižena su: mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečije pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i deterdžent za pranje veša.

– Od srede u svim lancima na teritoriji cele države imamo akciju koja će biti označena znakom „Bolja cena“, gde će građani moći da kupe proizvode po nižim cenama. Za ove proizvode trgovci i proizvođači će se odreći značajnog dela zarade, neki će čak raditi sa 0 zaradom – izjavio je ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović, zahvalivši se svim proizvođačima i trgovcima sa kojima je dežava postigla dogovor.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор