Lidl u Srbiji zamrzava cene 50 proizvoda

Nemački trgovinski lanac Lidl Srbija izdvojio je iz svoje ponude 50 artikala iz gotovo svih kategorija, čije će cene „zamrznuti“ do 1. februara sledeće godine, što bi značilo da u naredna dva i po meseca cene ovih proizvoda mogu biti samo niže.

Među odabranim proizvodima su: beli krompir, sa cenom od 84,99 dinara za kilogram, sveže mleko Lidl brenda Pilos, od litar i po, za 179,99 dinara, pirinač za 129,99 dinara po kilogramu i smrznuti grašak za 199,99 dinara po kilogramu. Fiksne cene se mogu naći i u segmentima svežeg voća i povrća, mesa, mlečnih i suhomesnatih proizvoda, odnosno većine prehrambenih namirnica koje su obavezan deo standardne potrošačke korpe.

“Pored toga što uvek nudi asortiman namirnica po najboljem odnosu cene i kvaliteta, Lidl ovim potezom dodatno brine o svojim potrošačima u cilju obezbeđivanja povoljnije kupovine. Široka ponuda proizvoda „zamrznutih“ cena biće dostupna od 17. novembra do početka februara, baš u vreme praznika kada je povećana potrošnja i kada je potrošačima najpotrebnija podrška kućnom budžetu. Spisak svih proizvoda čije su cene „zamrznute“ mogu se pronaći na sajtu kompanije www.lidl.rs.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор