U maju novi letovi Er Srbije do Nemačke

Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija će tokom maja naredne godine uvesti direktne letove do nemačkih gradova Hamburg i Keln, nastavljajući na taj način sa širenjem mreže svojih destinacija na početku sledeće letnje sezone.

Do novih destinacija u Nemačkoj Er Srbija će saobraćati tri puta nedeljno, avionima tipa Erbas A319, a avionske karte su već u prodaji po ceni počev od 49 eura u jednom smeru u ekonomskoj klasi, prenosi b92.

Počev od 15. maja 2023. godine, Er Srbija će svakog ponedeljka, srede i petka saobraćati od Beograda do Hamburga, drugog najvećeg grada u Nemačkoj, sedišta najstarije nemačke berze i trgovačke banke na svetu i evropskog centar nauke, istraživanja i obrazovanja.

Pored bogatog arhitektonskog nasleđa, Hamburg je jedini nemački grad sa peščanom plažom, a može se pohvaliti i izuzetnom muzejskom ponudom, od moderne umetnosti i nemačkog romantizma do etnologije i pomorske istorije, među kojima je najatraktivniji muzej u obliku broda, poznat kao „Beli labud južnog Atlantika“.

Počev od 18. maja 2023. godine, Er Srbija će svakog utorka, četvrtka i subote saobraćati od Beograda do Kelna, grada na reci Rajni, bogatog turističkim atrakcijama i kulturnim dešavanjima.

Pored Kelnske katedrale iz 1248. godine, koju je, zbog impresivne gotičke arhitekture, izuzetnih vitraža i drugih važnih umetničkih dela, UNESCO uvrstio na listu svetske kulturne baštine, posetioce će oduševiti i Muzej čokolade, kao i Romano-germanski muzej, Muzej Ludvig i Muzej mirisa. Inače, osim Beograda, do Kelna se može leteti i sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор