Skup o drvnoj industriji okuplja 11 nemačkih firmi

made-in-germany-rs-suma

Pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomiju i energetiku Nemačke, a u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbija), u Beogradu će 8. novembra biti održana stručna konferencija na temu “Mašine i oprema za drvnu i drvoprerađivačku industriju u Srbiji”.

Iz Nemačko-srpske privredne komore najavljuju da će, posle pregleda stanja drvnoindustrijskog sektora u Srbiji, na konferenciji biti predstavljene nemačke tehnologije za drvnu industriju, takođe i program izvozne inicijative Ministarstva za ekonomiju i energetiku Nemačke, kao i mogućnosti finansiranja malih i srednjih preduzeća u domaćoj drvoprerađivačkoj industriji.

Na skupu će predstavnici 11 nemačkih kompanija predstaviti svoj proizvodni program mašina i opreme za drvnu industriju u Srbiji, a po završetku konferencije održaće i B2B poslovne razgovore sa predstavnicima srpskih kompanija, državnih institucija i drugih organizacija, kako bi se upoznali sa srpskim tržištem, uspostavili saradnju i razmenili iskustava i znanja iz ove oblasti.

Ovaj projekat se realizuje i uz podršku Privredne komore Srbije (PKS), prenosi agencija “Tanjug”.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор