Simpo oprema crnogorske „Hilton“ hotele

made-in-germany-rs-simpo-prodavnica

Svetski poznati hoteli „Hilton“ sklopili su u Podgorici poslovni dogovor sa srpskom kompanijom „Simpo“ za opremanje nameštajem svojih objekata u Crnoj Gori.

Dragan Stevanović, državni sekretar Ministarstva privrede Srbije objasnio je da će se, na osnovu potpisanog ugovora, posao opremanja lanca Hilton hotela u Crnoj Gori realizovati u tri faze, od kojih je prva vredna više od 2 miliona, a druga i treća oko 2,5 miliona eura.

– Posao bi trebalo da bude završen do kraja godine i verujemo da će sve biti kako treba. Ovo je važan događaj za Simpo, Ministarstvo privrede i Vladu Srbije koja je većinski vlasnik te kompanije, a koja je u prethodnom periodu uložila puno napora kako bi konsolidovala poslovanje Simpa. Ovo je nešto što će u finasijskom smislu toj firmi svakako dobro doći, kao i u smislu poslovnih referenci – rekao je Stevanović, a prenosi agencija „Tanjug“.

On je istakao da će nakon ovog posla, svaki naredni potencijalni posao Simpo moći jednostavnije da dobije, je će mu to obezbediti da sa boljim referencama učestvuje u trci za naredne poslove.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор