Sajam vina ProWein 2020. u martu u Diseldorfu

Na ovogodišnji Međunarodni sajam vina i alkoholnih pića ProWein 2020, koji će biti održan u Diseldorfu od 15. do 17. marta, dolazak je najavilo više od 6.900 izlagača iz celog sveta, ali i nebrojeno mnogo međunarodnih kupaca iz sektora maloprodaje, trgovine, ugostiteljstva i hotelijerstva.

Diseldorfski sajam vina se tokom proteklih četvrt veka profilisao kao najveća i najvažnija svetska manifestacija tog tipa, namenjena isključivo profesionalnim proizvođačima i distributerima vina i alkoholnih pića, hotelijerima, ugostiteljima, predstavnicima maloprodaje i profesionalnim vinskim entuzijastima, piše Vino.rs.

Kao i prethodnih godina, među izlagačima iz celog sveta naći će se i srpske firme i vinarije, dok će najveći broj izlagača tradicionalno stići iz Nemačke, Francuske, Italije, Austrije, Grčke, Španije i Portugalije, kao i iz poznatih prekookeanskih vinskih zemalja, Argentine, Čilea i SAD.

Ponuda vina i alkoholnih pića biće upotpunjena brojnim prezentacijama i degustacijama gotovo 400 međunarodnih proizvođača, od poznatih svetskih brendova do malih zanatskih radionica. Posebne poslastice za pasionirane ljubitelje, ali i za profesionalce, predstavljaće radionice na kojima će se istraživati tri različita vinska trenda, a goste će obradovati i mnogobrojne izložbe.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор